Menu
 • Teams

  De vereniging heeft verschillende teams die veel doen voor de vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams, hun werkzaamheden en hoe je ze kunt bereiken.

  Duikcoaches
  De duikcoaches organiseren de verschillende clubduiken en andere duikactiviteiten binnen de vereniging. Het team bestaat momenteel uit Hans Vleugels, Johan Marijnissen, Jan Vreugde en Jan Vermeeren. Zij zijn bereikbaar op duikcoach@dusky.nl.

  Evenemententeam senioren
  Het evenemententeam van de senioren organiseert verschillende activiteiten, zoals het pinksterkamp en het jaarfeest. Het team bestaat momenteel uit Jeanny Vreugde, Jan van Gurp en Kris & Saskia Verhaegen. Zij zijn bereikbaar via evenemententeam@dusky.nl.

  Lief en leedteam senioren
  Bij eventueel lief en leed binnen de seniorenafdeling van Duikteam Dusky zijn Jan Vermeeren en Henn Vrins altijd bereid om even langs te gaan of een kaartje te sturen. Wanneer je iets hoort over lief of leed binnen de vereniging laat het dan weten via liefenleedteam@dusky.nl.

  Trainingsteam senioren
  De senioren van Duikteam Dusky trainen iedere dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur in Zwembad Sonsbeeck en vrijdag van 21.15 tot 22.15 uur in Zwembad De Wisselaar. De trainingen op dinsdag worden gegeven door Hans Vleugels, Ronny Hiense, Marie-José de Jong en Erik Fridael. Zij zijn bereikbaar via trainingsteamsonsbeeck@dusky.nl.

  Redactie
  De redactieleden zijn verantwoordelijk voor het clubblad en plaatsen berichten op deze website. De redactie bestaat uit Sabina van ’t Hooft en Petra Luites. Zij zijn bereikbaar op redactie@dusky.nl. Op dat e-mailadres ontvangen zij ook graag redactionele bijdragen voor de website.

  De redactie wordt technisch ondersteund door het webteam. Zij zijn bereikbaar via webteam@dusky.nl.

  Jeugdteam
  Het jeugdteam is verantwoordelijk voor alle activiteiten van de jeugdafdeling. Meer informatie over dit team vind je op deze pagina.