Duikscholen

Duikteam Dusky werkt samen met twee duikscholen, namelijk RnG Diving en Safety Crew Dive Assistance.

RnG Diving
Duikschool RnG Diving bestaat al ruim 12 jaar en verzorgt PADI- en DAN-opleidingen van beginner tot en met instructeur. Ook kinderen die willen leren duiken zijn van harte welkom. Opleidingen worden zoveel mogelijk één-op-één gegeven. De opleidingen vinden plaats in het zwemwater van Duikteam Dusky.

Ook levert RnG Diving diensten zoals reizen en materialen. Artikelen zoals computers, duikpakken, jackets en automaten. Producten zijn vaak uit voorraad leverbaar of snel in huis. Loop eens binnen op de Teteringsedijk 275 te Breda.

Meer informatie op www.rngdiving.nl of neem contact op via [email protected].

Safety Crew Dive Assistance
Deze duikschool biedt opleidingen voor beginners tot instructeur. Safety Crew heeft alle duikmaterialen ter beschikking. De opleidingen gaan volgens de richtlijnen van International Association of Diving Schools (IADS).

Safety Crew is opgericht in 1990 en maakt voor de lessen in het zwembad gebruik van de faciliteiten van Duikteam Dusky (zwembaden Sonsbeeck en Wisselaar). Daarnaast is er op korte afstand de buitenduik-leslocatie de Galderse Meren én ben je binnen 1 uur rijden met de auto in Zeeland, waar je mooie duiken kunt maken. 

Nieuwsgierig naar de onderwaterwereld? Kom dan ook eens naar één van de zwembaden en maak een vrijblijvende introductieduik zodat je weet met wie én waar je aan een boeiende opleiding gaat beginnen. Instructeurs Ruud, John en Henn willen je graag helpen met het trainen van de vaardigheden behorende bij het te behalen duikbrevet. Of natuurlijk met het bijhouden van de eerder aangeleerde vaardigheden. 

Meer informatie op www.safetycrew.nl en [email protected]. Kijk voor meer informatie over IADS op www.iads.nl