Duikteam Dusky

Duikopleidingen

Duikteam Dusky werkt samen met duikschool Safety Crew Dive Assistance. Tijdens de trainingsuren in het zwembad verzorgen zij opleidingen en worden de verschillende duikvaardigheden geoefend.

Safety Crew Dive Assistance
Safety Crew biedt opleidingen voor beginners tot instructeur. De opleidingen gaan volgens de richtlijnen van International Association of Diving Schools (IADS). De duikschool heeft alle duikmaterialen ter beschikking. 

Safety Crew is opgericht in 1990 en maakt voor de lessen in het zwembad gebruik van de faciliteiten van Duikteam Dusky (zwembaden Sonsbeeck en Wisselaar). Daarnaast is er op korte afstand de buitenduik-leslocatie de Galderse Meren én ben je binnen 1 uur rijden met de auto in Zeeland, waar je mooie duiken kunt maken. 

Nieuwsgierig naar de onderwaterwereld? Kom dan ook eens naar één van de zwembaden en maak vrijblijvend een introductieduik zodat je weet met wie én waar je aan een boeiende opleiding gaat beginnen. Instructeurs Ruud, John en Henn willen je graag helpen met het trainen van de vaardigheden behorende bij het te behalen duikbrevet. Of natuurlijk met het bijhouden van de eerder aangeleerde vaardigheden. 

Meer informatie via www.safetycrew.nl en [email protected]. Kijk voor meer informatie over IADS op www.iads.nl