Duikteam Dusky

Teams

De vereniging heeft verschillende teams die veel doen voor de vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams, hun werkzaamheden en hoe je ze kunt bereiken.

Duikcoaches
De duikcoaches organiseren de verschillende clubduiken en andere duikactiviteiten binnen de vereniging. Het team bestaat momenteel uit Andries Mastenbroek, Jan Vreugde en Susanne van der Westen. Zij zijn bereikbaar op [email protected].

Evenemententeam senioren

Het evenemententeam van de senioren organiseert verschillende activiteiten, zoals het pinksterkamp en het jaarfeest. Het team bestaat momenteel uit Loes Rompa, Jolanda van Peer en Tiny van den Berg. Zij zijn bereikbaar via [email protected].

Lief en leedteam senioren
Bij eventueel lief en leed binnen de seniorenafdeling van Duikteam Dusky is Henn Vrins altijd bereid om even langs te gaan of een kaartje te sturen. Wanneer je iets hoort over lief of leed binnen de vereniging laat het dan weten via [email protected].

Trainingsteam senioren
De senioren van Duikteam Dusky trainen iedere dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur in Zwembad Sonsbeeck en vrijdag van 21.15 tot 22.15 uur in Zwembad De Wisselaar. De trainingen op dinsdag worden gegeven door Hans Vleugels, Anne-Marie Prinsen, Marie-José de Jong, Angelique Harmsen, Henn Vrins en Robbert van Beers. Zij zijn bereikbaar via [email protected].

Jeugdteam
Het jeugdteam is verantwoordelijk voor alle activiteiten van de jeugdafdeling. Meer informatie over dit team vind je op deze pagina.

Redactieteam
Het redactieteam is verantwoordelijk voor stukjes op de website en in de tweemaandelijkse nieuwsbrief. Het team bestaat uit Petra Luites, Sabina van ’t Hooft – Vermeeren, Ruud van den Berg en Miranda Jansen. Zij zijn bereikbaar via [email protected].

Internet
De website van Duikteam Dusky wordt gevuld door de verschillende teams en het bestuur van Duikteam Dusky. Zij worden ondersteund door het webteam, wat (alleen voor technische zaken) bereikbaar is via [email protected]

Heb je zelf iets wat je op de website wilt laten plaatsen? Mail het dan naar [email protected]