Teams

De vereniging heeft verschillende teams die veel doen voor de vereniging. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams, hun werkzaamheden en hoe je ze kunt bereiken.

Duikcoaches
De duikcoaches organiseren de verschillende clubduiken en andere duikactiviteiten binnen de vereniging. Het team bestaat momenteel uit Hans Vleugels, Johan Marijnissen, Jan Vreugde en Jan Vermeeren. Zij zijn bereikbaar op duikcoach@dusky.nl.

Evenemententeam senioren

Het evenemententeam van de senioren organiseert verschillende activiteiten, zoals het pinksterkamp en het jaarfeest. Het team bestaat momenteel uit Jeanny Vreugde, Pieter Hendriks en Kris & Saskia Verhaegen. Zij zijn bereikbaar via evenemententeam@dusky.nl.

Lief en leedteam senioren
Bij eventueel lief en leed binnen de seniorenafdeling van Duikteam Dusky zijn Jan Vermeeren en Henn Vrins altijd bereid om even langs te gaan of een kaartje te sturen. Wanneer je iets hoort over lief of leed binnen de vereniging laat het dan weten via liefenleedteam@dusky.nl.

Trainingsteam senioren
De senioren van Duikteam Dusky trainen iedere dinsdag van 20.30 tot 21.30 uur in Zwembad Sonsbeeck en vrijdag van 21.15 tot 22.15 uur in Zwembad De Wisselaar. De trainingen op dinsdag worden gegeven door Hans Vleugels, Anne-Marie Prinsen, Marie-José de Jong en Erik Fridael. Zij zijn bereikbaar via trainingsteamsonsbeeck@dusky.nl.

Jeugdteam
Het jeugdteam is verantwoordelijk voor alle activiteiten van de jeugdafdeling. Meer informatie over dit team vind je op deze pagina.

Redactieteam
Het redactieteam is verantwoordelijk voor stukjes op de website en in de tweemaandelijkse nieuwsbrief. Het team bestaat uit Petra Luites, Sabina van ‘t Hooft – Vermeeren en Miranda Jansen. Zij zijn bereikbaar via redactie@dusky.nl.

Internet
De website van Duikteam Dusky wordt gevuld door de verschillende teams en het bestuur van Duikteam Dusky. Zij worden ondersteund door het webteam, wat (alleen voor technische zaken) bereikbaar is via webteam@dusky.nl

Heb je zelf iets wat je op de website wilt laten plaatsen? Mail het dan naar bestuur@dusky.nl