Contributieverhoging jeugdleden

Contributieverhoging jeugdleden

Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 maart 2016 is er door de leden van de vereniging besloten om een contributieverhoging door te voeren voor de jeugdleden van Duikteam Dusky. De contributie voor jeugdleden gaat hierdoor vanaf 1 oktober van € 6,75 naar € 8 euro per maand. Het betreft de eerste contributieaanpassing in bijna 15 jaar.

De contributieaanpassing is nodig door een sterk groeiende jeugdafdeling. Afgelopen jaren zijn onder meer de mogelijkheden voor duiken van de jeugd steeds verder uitgebreid. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat onze jeugdleden kennis maken met het duiken. Ook de andere activiteiten die het jeugdteam organiseert worden steeds uitgebreider. U kunt hierbij denken aan het steeds groter wordende jeugdkamp, het jaarfeest en de speciale trainingen zoals met carnaval en Sinterklaas. Deze uitbreidingen zorgen ervoor dat de contributie-inkomsten van de jeugd steeds verder achterlopen op de groeiende uitgaven. Om de vereniging financieel gezond te houden is een aanpassing van de contributie dus wenselijk.

Het bestuur en jeugdteam hopen op begrip voor deze aanpassing. Mocht u vragen hebben over deze wijziging dan kunt u natuurlijk altijd de bestuursleden of jeugdcoördinator Michael Wesselink ([email protected]) aanspreken.