Update coronavirus (23 april)

Update coronavirus (23 april)

Beste leden van Duikteam Dusky,

We waren van plan er een heel mooi duikjaar van te maken, maar de huidige situatie rondom het coronavirus laat dat helaas nog niet toe. Als bestuur van onze vereniging en ook als liefhebbers van onze sport missen we het duiken en snorkelen enorm. Datzelfde geldt voor de onderlinge contacten en het samenzijn na de trainingen. Maar gelukkig kunnen we het belang ervan in deze tijd ook relativeren. De betere tijden zullen vast weer komen. De gezondheid van iedereen staat voorop.

Vervolg seizoen
We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over het vervolg van het seizoen. Tot nader bericht wordt duiken door het RIVM en NOC*NSF ontraden. De redenen hiervoor worden onder meer toegelicht in een artikel op de website duiken.nl. Voor het gebruik van het zwembad geldt dat Optisport, eigenaar van de door Duikteam Dusky gebruikte zwembaden, de sluiting van de locaties heeft verlengd tot en met 19 mei. We zijn in gesprek met alle partijen waarmee de vereniging afspraken heeft gemaakt. Daarnaast onderhouden we contact met de verschillende teams binnen de vereniging. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we iedereen verder informeren. 

Sterkte en hopelijk tot snel!
Voor nu wensen we jou en je naasten een goede gezondheid en sterkte met de situatie toe. We hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te zien. Mocht je vragen hebben dan kun je deze altijd stellen via [email protected].

Met sportieve groet,
namens het bestuur,
Pieter, Hans, Jan, Kris en Michael