Coronavirus (update 16 maart)

Coronavirus (update 16 maart)

Beste leden van Duikteam Dusky,

Het ontgaat jullie waarschijnlijk niet. De ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgen elkaar in hoog tempo op. De Nederlandse regering heeft in samenspraak met het RIVM maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het virus. Zo is onder meer besloten om alle sportactiviteiten tot en met 6 april 2020 niet door te laten gaan. Daarnaast heeft het kabinet opgeroepen om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen (sociale onthouding).

Het bestuur van Duikteam Dusky vindt het vanzelfsprekend om hier op alle mogelijke manieren gehoor aan te geven. Dat betekent dat we er als vereniging voor kiezen om alle trainingen en verenigingsactiviteiten (waaronder clubduiken en vergaderingen) tot en met 6 april 2020 te laten vervallen. De algemene ledenvergadering (ALV) van 30 maart vervalt hierdoor eveneens. Daarvoor wordt later een nieuwe datum gepland. 

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we iedereen verder informeren. We hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te zien.

Met sportieve groet,
namens het bestuur,
Pieter, Hans, Jan, Kris en Michael