Duikkalender 2015

Duikkalender 2015

Het nieuwe duikseizoen staat weer voor de deur en we hebben weer mooie buitenduiken gepland. We beginnen ook dit jaar weer met een traditionele snertduik, dit keer op 29 maart bij de Zeelandbrug. Zondag 19 april gaan we 2 bootduiken maken met MS Helga op de Oosterschelde en zaterdagavond 27 juni vertrekken we om 16.30 uur om 2 bootduiken te maken op het Grevelingenmeer waarvan één bij Bommenede.

Verder hebben we weer 4 nachtduiken gepland, een mosselduik bij Wemeldinge daarna mosselen eten in Yerseke, een zoetwaterduik, helmduiken in het Oostvoornse meer met RnG Diving, een appelflapduik en 2 duiken in het Veerse Meer dat tegenwoordig verrassend mooi begroeid is.

Van 11 tot 13 september hebben we een duikweekend op camping ’t Oefje bij Ellemeet in Zeeland, waar we 5 duiken gaan maken in de Oosterschelde en het Grevelingen Meer. Dan hebben we zondag 23 augustus een BBQ duik bij de Bergse Diepsluis en we gaan zondag 11 oktober met de bus een steengroeveduik maken in de Belgische Ardennen bij Philipville. Op zondag 1 november sluiten we het duikseizoen af met een snertduik bij Bruinisse.

Het volledige duikseizoen is terug te lezen in de duikkalender van 2015.
Duikkalender Duikteam Dusky 2015

Dit bericht is geschreven door duikcoach Johan Marijnissen.