Dusky kleding

Dusky kleding

Beste leden van Dusky,

Mijn naam is Sam Roest. Ik ben jeugdlid bij Duikteam Dusky en zit momenteel in 3 VWO van het Newmancollege in Breda. Volgend jaar wil ik meedoen met school at Sea met 36 andere kinderen. Ik ga dan een halfjaar varen over de Atlantische oceaan varen en dit heeft tot doel om kinderen meer awareness te geven over verschillende culturen op de wereld terwijl ze aan boord ook gewoon hun Nederlandse schoolwerk maken.  

Om mee te mogen, moet ik wel zelf het geld bij elkaar krijgen. Dat doe ik enerzijds via sponsoring door bedrijven en anderzijds door acties. Zo heb ik badeendjes staan bij verschillende bedrijven in Etten-Leur en Breda die te koop staan en heb ik cake en brownies verkocht op de kerstmarkt in Eten-Leur. In overleg met het bestuur van Dusky mag ik nu ook de Dusky kleding regelen. Ik heb de eerste lading polo’s en hoodies voor Duikteam Dusky vlak voor de kerstvakantie afgeleverd. 

Voor de volwassenen is de basiskleur zwart met een groene opdruk. Een polo kosten EUR 27,50 en een hoodie EUR 47,50.

             

Voor de jeugd is de basiskleur groen met een witte opdruk. Hierbij is de keuze tussen een sport t-shirt en/of een hoodie. Een kids t-shirt kost EUR 15,00 en een kids hoodie kost EUR 30,00.

 

 

 

 

 

 

Je kan een hoodie en/of t-shirt bestellen tot 20 januari 2023 door mij te mailen ([email protected]) of een bericht te sturen via whatsapp (06 – 18 87 73 66). Geef daarbij aan wat je wil bestellen (hoodie/t-shirt) en welke maat. Ook ben ik vrijdagavond (bijna) altijd op de jeugdtraining en kan je mij daar natuurlijk ook aanschieten. Ik zal dan ook wat voorbeelden meebrengen. 

Met vriendelijke groet,

Sam Roest