Filmfestival

Filmfestival

Zondag 15 maart organiseert Duikteam Dusky haar eerste FilmFestival. Dit zal plaatsvinden in het clubhuis van Argonauta bij zwembad de Wisselaar. We starten om 14u en iedereen is van harte welkom! 

We zorgen voor een mooie compilatie van het afgelopen duikjaar en deze gaan we vertonen op een groot scherm. Daarnaast nodigen we jullie graag uit om zelf ook je mooiste filmpjes of fotoreportages te delen met ons, die we dan ook graag  presenteren op ons filmfestival. De belangrijkste  voorwaarde is wel dat je film ofwel duiken, ofwel Dusky gerelateerd moet zijn. Beiden is natuurlijk nog beter. Grappige filmpjes van je hond of kat zijn dus uitgesloten, tenzij ze met een volledige uitrusting en de commandosprong te water gaan!  De mooiste inzending belonen we met een Dusky Oscar!

Tevens gaan we op ons festival ook de duikkalender voor het nieuwe duikseizoen 2020 presenteren. Nieuwe of minder bekende stekken kunnen we op dat moment wat verder toelichten. Maar vooral gaan we gezellig terugblikken op Dusky 2019 en uitkijken naar een nieuw supertof duikjaar in 2020. Laten we er met zijn allen een leuke middag van maken, die hopelijk kan uitgroeien tot een jaarlijkse traditie!

De volledige uitnodiging en reglement: Filmmiddag2020

Inschrijven via deze link ,voor 6 maart 2020 ontvangen wij graag alle inschrijvingen.

U komt en kijkt toch ook?

Johan en Kris