In memoriam Jan Vermeeren

In memoriam Jan Vermeeren

Met ontsteltenis heeft ons afgelopen zondag, 7 juni, het nieuws bereikt dat onze zeer geliefde duikcoach JAN VERMEEREN aan het einde van het beoefenen van zijn geliefde duiksport onwel is geworden en ten gevolge hiervan is komen te overlijden. Jan kwam aan het einde van zijn duik samen met zijn buddy en mede-duikcoach Johan Marijnissen uit het water bij duiklocatie de Vuilnisbelt op het eiland Tholen toen hij onwel werd. Samen met een voorbijganger en later ook de opgeroepen hulpdiensten heeft men getracht Jan nog te reanimeren, het mocht echter niet meer baten.

De vrijdagavond daarvoor heeft Jan als duikcoach nog een nachtclubduik geleid en heeft hij samen met zijn dochter Sabina een mooie duik bij Anna-Jacobapolder mogen maken. Jan was een zeer ervaren duiker en heeft al veel duikplaatsen over de hele wereld bezocht. Pas sinds kort genoot Jan van zijn pensioen. Hij had nog veel duikvakanties met zijn vrouw Annemiek, zijn kinderen en kleinkinderen op de agenda staan. Helaas gooide corona roet in een reeds geplande duikreis naar Egypte, maar zo optimistisch als Jan was liet hij zich hierdoor niet uit het veld slaan en dook hij zo snel als het weer kon in de Zeeuwse wateren hopende dat ze snel weer naar Egypte konden gaan.

Jan is slechts 65 jaar geworden. Wij wensen zijn vrouw Annemiek, zijn kinderen Sabina en Rudy en hun partners en zijn kleinkinderen veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

Wij, Duikteam Dusky, zullen onze buddy Jan heel erg gaan missen.