Nationale sportweek & Breda Actief

Nationale sportweek & Breda Actief

Duikteam Dusky doet deze week mee aan de Nationale Sportweek. Geïnteresseerde kinderen kunnen vrijdag 23 september om 20.00 komen kijken in Zwembad De Wisselaar. De eerste 15 daarvan kunnen vrijblijvend een keer meetrainen en ervaren hoe leuk snorkelen bij Duikteam Dusky is. Vergeet dus niet om zwemkleding mee te brengen! De andere kinderen kunnen met hun ouders een kijkje nemen vanaf de tribune. Meer informatie op de website van Breda Actief – Nationale Sportweek.

Daarnaast is op maandag 19 september de inschrijving gestart voor de sportintroductiecursussen van Breda Actief. Kinderen kunnen op bepaalde data in oktober, december en maart vrijblijvend 2 keer meetrainen door zich aan te melden via de website van Breda Actief. Kinderen en ouders ontvangen hier ook informatie over van hun basisschool.

Geïnteresseerden die niet aanwezig kunnen zijn bij de sportweek of sportintroductiecursussen maar toch graag een keer meetrainen kunnen informeren bij de jeugdafdeling via [email protected] en zich aanmelden voor een proefles.