Nieuwe website Duikteam Dusky

Nieuwe website Duikteam Dusky

Duikteam Dusky heeft een vernieuwde website. Je vindt alle belangrijke informatie nog steeds op dezelfde plek, maar wel in een vernieuwde lay-out met een aantal voordelen. Zo vind je rechtsboven een zoekmogelijkheid (bij het vergrootglas) waardoor je eenvoudig naar alles op de website kunt zoeken. Ook blijft het menu voortaan bovenaan vast staan, waardoor je altijd snel naar een andere pagina op de website kunt gaan. De links naar onze social media staan voortaan rechtsboven in beeld. Handig wanneer je ons een duimpje op Facebook of hartje op Instagram wilt geven.

De website is vernieuwd door de technische mensen binnen de vereniging in samenwerking met Yourcloudweb. Deze vernieuwing was nodig omdat de oude website per 1 november – door nieuwe technische eisen – niet meer zou functioneren.

Yourcloudweb is ook de nieuwe hostingprovider van de website. Duikteam Dusky kan op hun expertise terugvallen wanneer er onderhoud aan de website nodig is. De verschillende teams van Duikteam Dusky kunnen uiteraard gewoon content blijven plaatsen.

Heb je tips of vragen over de nieuwe website? We horen het graag via [email protected].