Nieuws van de jeugdafdeling

Nieuws van de jeugdafdeling

Gelukkig hebben we afgelopen periode weer wat nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen. Welkom Seb, Julia, Thor, Zeynep, Idris, Muammer en Yasemin! Ken je nog iemand, bijvoorbeeld een zoon, dochter, broertje, zusje, neefje, nichtje vriendje, vriendinnetje, tussen de 7 en 16 jaar die ook kennis wil maken met snorkelen en duiken? Aanmelden voor een proefles via [email protected] is eenvoudig.

Activiteiten
Voor de komende tijd heeft de jeugd ook weer de nodige leuke activiteiten gepland. Zo draait tijdens de Dusky jeugd clubkampioenschappen op 18 november alles om de snelste tijden en grootste afstanden op verschillende onderdelen. Jeugdleden maken kans op een medaille wanneer zij het beste scoorden op een oefening, winnaar binnen hun groep zijn of zichzelf bij de tweede editie (in het voorjaar van 2023) enorm hebben verbeterd. Ook ontvangt iedere deelnemer na afloop van de tweede editie een certificaat met zijn/haar scores.

Ook is het jeugdteam op 16 december volledig in kerstsfeer. Anderhalf uur lang – de training duurt éénmalig tot 21.45 uur – spelen we verschillende spellen met een kerstthema; natuurlijk voorzien van kerstmuziek op de achtergrond. Ook is er na afloop iets lekkers voor alle jeugdleden.

Later die maand, op 30 december, slaan we de training éénmalig over. Op 23 december en 6 januari wordt er wel getraind.