Papa- en mamatraining 2016

Papa- en mamatraining 2016

Door: Lonneke van der Meulen
Afgelopen vrijdag was het weer zover: de jaarlijkse papa- en mamatraining! Bij binnenkomst liep het al lekker vol met ouders en kinderen. Overal waren vrolijke gezichten te zien en zowel ouders als kinderen hadden zin in het zwemmen. Enkele kinderen mochten vandaag ook nog afzwemmen, omdat zij 8 juli niet konden.

Voor de training werd iedere ouder voorzien van spullen (duikbril met snorkel en vinnen) waarna ze naar de desbetreffende trainer liepen. Tijdens deze training lieten de kinderen aan de ouders zien wat zij dit seizoen allemaal geleerd hebben en konden dit overbrengen op de ouders. De samenwerking en groepsstrijd zijn onderdelen die tijdens deze training veel naar voren kwamen.

Ook waren er nog een paar kinderen die nog moesten afzwemmen. Dit mocht natuurlijk ook samen je ouders. Voor de kinderen die deze dag geslaagd zijn voor het diploma: VAN HARTE GEFELICITEERD!!
De ouders die ik na de training gesproken heb waren allemaal erg enthousiast. En ook de kinderen kijken terug op een leuke training.

Aan het einde van de training werden de welverdiende snorkeldiploma’s uitgereikt door de desbetreffende trainer. Als presentje kregen de kinderen nog een foto mee. Die foto was een herinnering aan een van de vele activiteiten die wij dit seizoen samen hebben meegemaakt.

Volgende week (22-07-2016) is het vrij zwemmen en daarna is het heerlijk zomervakantie!! Wij wensen jullie allen een hele fijne zomervakantie en wij zien jullie graag weer terug op vrijdag 9 september. Tot dan!

Hieronder nog een fotocollage van de sfeer en gezelligheid deze dag:


De overige foto’s vind je op deze fotopagina.