Pieter Hendriks nieuwe voorzitter

Pieter Hendriks nieuwe voorzitter

Maandag 1 april was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van Duikteam Dusky. Tijdens de ALV werd ook de verkiezing gehouden voor de functie van voorzitter. De termijn van Marie-José liep af en zij had eerder al besloten te stoppen na haar tweede termijn van drie jaar. Pieter Hendriks was de enige kandidaat voor de functie en werd door de leden ook benoemd tot voorzitter.

We feliciteren Pieter van harte met zijn benoeming tot voorzitter van Duikteam Dusky. Daarnaast bedankt de vereniging Marie-José voor haar grote inzet de afgelopen jaren.

Een nieuwe kapitein op het schip.

6 jaar gelden al weer werd ik gevraagd om het Dusky schip te besturen. Bij gebrek aan een schipper ben ik op de boot gestapt. Mijn eigenlijk niet beseffend wat het inhield. Misschien maar goed ook anders was ik waarschijnlijk niet opgestapt.
De boot heeft regelmatig in zwaren storm verkeerd en ik had een paar keer de reddingsboot al uitgegooid. Maar mijn mede bemanningsleden en in het bijzonder Hans hebben er voor gezorgd dat ik in de boot ben blijven zitten.
Ik heb veel geleerd. Ik wil niet zeggen dat ik mijn vaar bewijs heb gehaald, maar ik heb mijn best gedaan. En mij is altijd gezegd dat je meer niet kunt doen.
Een vereniging ben ik niet als voorzitter of bestuur. Een vereniging zijn wij allemaal. Vraag je dus niet af wat het bestuur voor jouw kan doen, maar wat kun jij doen voor de vereniging.
Ik wil iedereen bedanken en wens de nieuwe voorzitter een behouden vaart.

Marie-José de Jong

Beste Dusky leden,

Als eerste wil ik Marie-Jose hartelijk bedanken voor de afgelopen 6 jaar als voorzitster.

Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft ze heeft een heel mooi stukje geschreven, waarin in ze aangeeft dat een vereniging niet alleen het bestuur of de voorzitter is, een vereniging zijn we allemaal.

Ik ben het met haar eens dat het niet gaat om wat het bestuur kan doen voor jou, maar wat kunnen wij allemaal doen voor de vereniging.

En wat wij met z’n allen kunnen doen voor de vereniging dat wil ik de komende tijd gaan uitstralen.

Ik zou graag willen dat we met z’n allen trost zijn op onze vereniging Duikteam Dusky, dat we elkaar helpen, junioren en senioren, en met z’n allen samen onze activiteiten kunnen doen.

Dit kunnen we alleen maar bereiken als we allemaal dezelfde kant op gaan en willen.

Ik ga, als de nieuwe voorzitter, met heel mijn hart en ziel, mij hiervoor inzetten.

SAMEN is naar elkaar luisteren en helpen.

Als er iets is of je hebt ideeën kom naar ons toe!

 

Pieter Hendriks