Pinksterweekendje jeugdtrainers

Pinksterweekendje jeugdtrainers

Door: Rebecca Vermeer
Na een super leuk jeugdkamp waren de trainers echt toe aan een weekendje rust. Maar zo mooi en warm als het weer was tijdens het jeugdkamp, zo koud ging het in Kautenbach worden. Op zich was dat niet het grootste probleem, maar het feit dat wij in tenten zouden gaan slapen bezorgde de meeste al nachtmerries. Kamperen is leuk, maar niet in de kou. Daarom besloten wij op het laatste moment om naar het zonnige Landal park in Eerbeek te gaan. Achteraf hebben we meer activiteiten gedaan, dan dat wij in Kautenbach zouden doen.

Zaterdagochtend om 9 uur stonden de meeste al fanatiek in het zwembad om even goed wakker te worden, daarna gingen wij met een fris hoofd naar Arnhem toe om gezellig te shoppen om daarna een lekkere pizza te eten bij Happy Italy. Om deze pizza’s er weer af te sporten gingen we ’s avonds op het park bowlen. Dat was erg gezellig, maar helaas waren de jongens beter dan de meisjes :-(. Zondag was de keuze of naar de burgers Zoo of Formule 1 kijken. Pieter en Michael kozen voor het laatste, en daar hebben ze absoluut geen spijt van gehad. Het was een beetje stuntelen met de internet verbinding, maar uiteindelijk hebben ze de race goed en met zwetende handjes kunnen kijken. De rest van de groep besloot om naar Burger Zoo te gaan en heeft een hele leuke dag gehad in onder andere het safari park, de woestijn en de bush. Maandag was het bijkomen van het weekend en hebben we rustig alles opgeruimd en schoongemaakt.

We vonden het wel jammer dat we niet met de rest van Dusky in Kautenbach zaten dit jaar, maar we hebben geen spijt gehad van onze beslissing. Iedereen bedankt voor het leuke weekend en volgend jaar zitten we hopelijk weer met mooi weer in Kautenbach!