Verslag Sinterklaastraining 2016

Verslag Sinterklaastraining 2016

Door: Stan van Oosterbosch
Zoals ieder jaar heeft de jeugd van Dusky zich weer fanatiek ingezet tijdens de sinterklaastraining. Nadat de teams verdeeld waren en alle opdrachten klaar lagen begon de feestelijke training. Sommige teams hadden een langzame start maar dit werd al weer snel ingehaald door het enthousiasme van de kinderen. Wat opviel was dat veel teams goed konden samenwerken. Want zonder elkaar kon je nooit de hoogste score wegzetten! Als snorkelpiet moesten de kinderen rennen, zwemmen, touwtrekken, opduiken, gooien en puzzelen.

Tijdens de training kwam Sinterklaas ook een bezoekje brengen om de kinderen moed in te spreken en om met ze op de foto te gaan. Spoedig gingen de vier rondes voorbij en kon rekenpiet de balans opmaken. Welk team heeft zich kunnen onderscheiden en is de winnaar geworden van deze Sinterklaastraining…?

Dit zijn de winnaars!!
foto-winnaars-sinttraining-2016
Na afloop van de training konden de kinderen nog langs de goedheiligman voor wat lekkers en kregen de winnaars een grote zak met pepernoten om lekker thuis op te eten. Iedereen bedankt voor jullie sportieve inzet en Sinterklaas ziet jullie graag volgend jaar opnieuw!